VÅRA VÄRDERINGAR & POLICYS

Vi strävar alltid efter att först och främst sätta våra egna medarbetare i fokus, detta för att dom skall ha goda själ till att sedan ta väl hand om våra kunder. För att göra detta möjligt är arbetsmiljön och säkerheten av yttersta vikt. Vi är idag 99% digitaliserade och fokuserar förebyggande på insatser för att skydda miljön och maximalt minimera klimatpåverkan från vår verksamhet. 

Vi har också upprättat något vi kallar “Mineteam Standards” för att behålla en god gemenskap och kvalité i vårat företag. Dessa punkter följer nedan. 

  • Vi passar tider och kommer inte försent under några som helst omständigheter. Det är det minsta våra kunder kan begära av oss. 
  • Vi behandlar andra företag med samma respekt som vi själva förväntas få av dom. Dvs ingen smutskastning eller irrelevant snack som ej angår oss. 
  • Namnet Mineteam syftar på vad vi är, ett lag. Vi sätter oss därför aldrig ner när vi anser att vi själva är klara utan vi hjälper våra arbetskamrater så länge det finns något att göra. 
  • Vi har valt att lägga stor vikt och ovanligt stora investeringar på fina arbetskläder, den bästa personliga utrustningen och nya fräscha bilar. Detta för att vår personal förtjänar det bästa och för att vi som företag ska representera ett välskött och ordentligt företag. Vi förväntar oss därmed att vår personal alltid uppträder hos kund i hela och rena kläder, fräsch personlig utrustning samt tar hand om grejerna som om det vore deras egna. 
  • Grundtanken med Mineteam har alltid varit att samla ett gäng härliga människor för att utföra ett bra och ansvarsfullt jobb, samtidigt som man har så roligt som möjligt. Vi förväntar oss att fortsätta med detta, vilket innebär att man behandlar sina arbetskamrater som en bror eller syster. Tillsammans är vi en enda stor familj! 
  • Vi anammar nolltolerans när det gäller droger och alkohol. Vi förväntar oss också att vår personal fått tillräckligt med sömn och är utvilade när de är i tjänst. Trötthet är i många fall minst lika farligt som berusning. 
  • Mobiltelefoner och sociala medier använder vi på rasterna och inte under arbetstid. Ponera att du hyrt in en hantverkare som sitter i en soffa och spelar mobilspel samtidigt som han fakturerar dig full tid för löpande arbetet. Det är inget vi vill jämföras med.
  • Slutligen, tillsammans har det tagit oss flera år att bygga upp vårt goda rykte och vår fina verksamhet. MEN vi vet också att det kan räcka med en dag att förstöra det. Detta betyder att så länge det står Mineteam på vår personals rygg så förväntas dom följa ovannämnda punkter, representera oss med stolthet och bemöta våra kunder med värdighet!